VineyardFresh bestellen of kopen bij Oaksupreme

VineyardFresh: houdt wijn en sterke drank vers

23,95 INCL. BTW

VineyardFresh winepreserver. Hiermee hou je de smaak van ca. 120 flessen wijn, whisky, cognac, rum en andere sterke dranken dagen, weken en langer vers. Restaurants wereldwijd gebruiken dit product. VineyardFresh verdient zichzelf terug doordat drank niet weggegooid hoeft te worden en het de verse smaak van drank behoudt.

Restaurants kunnen met VineyardFresh gasten beter bedienen doordat er meerdere soorten wijn opengemaakt en per glas uitgeschonken kunnen worden. Gasten hebben een grotere keuze.

Je gebruikt VineyardFresh als volgt: spuit de VineyardFresh in een geopende fles wijn of sterke drank en zet de fles met de kurk erop in de koelkast of op een koele, donkere plaats.

VineyardFresh is onschadelijk voor mens en milieu en bind zich niet aan de drank in de fles.

Uitverkocht

Beschrijving

VineyardFresh – houdt wijn, whisky en sterke drank langer vers na openen

Met VineyardFresh winepreserver hou je de smaak van 120 flessen wijn, whisky, cognac, rum en ook andere sterke dranken dagen tot een week en langer vers na het openen van de fles. Het zorgt ervoor dat wijn veel minder snel oxideert en naar sherry gaat smaken.

Als je wijn, whisky en andere sterke dranken vers wilt houden na het openen, is dit het beste, makkelijkste en goedkoopste product verkrijgbaar op de markt op dit moment. Het verdient zichzelf terug doordat je minder wijn hoeft weg te gooien en het de smaak van dranken behoudt.

Naast het inspuiten van VineyardFresh, raden wij aan om geopende wijn in de koelkast te bewaren voor optimale versheid. In ons artikel over wijn bewaren na openen is meer te lezen over het correct bewaren van gepende wijn.

Voordelen van VineyardFresh voor consumenten

  • De kosten zijn laag
  • Het werkt schoon en makkelijk
  • Een geopende fles wijn hoeft niet perse te worden leeggedronken en kan zonder smaakverlies worden bewaard
  • Het houdt de smaak van whisky, rum, cognac en andere sterke dranken goed

Voordelen van VineyardFresh voor restaurants

  • Wijn oxideert niet meer en blijft langer vers. Er hoeft minder wijn te worden weggegooid
  • Lage investeringskosten: aanschaf van een duur wijntapsysteem is overbodig
  • Elke wijn uit het assortiment kan per glas worden aangeboden omdat een fles wijn niet leeg hoeft
  • Duurdere flessen wijn worden bereikbaar voor een grotere groep klanten doordat ze per glas kunnen bestellen

Hoe Vineyard Fresh werkt

In de Fineyard Fresh spuitbus zit argon gas (in gasvorm) dat je in de geopende fles wijn spuit. Na het inspuiten doe je de kurk op de fles en zet je hem op een koele en donkere plaats weg. Het gas vervangt de lucht in de fles. Zuurstof in de lucht zorgt er normaliter voor dat wijn en sterke drank oxideert, naar sherry gaat smaken en smaak en geur verliest. Argon gas voorkomt oxidatie omdat het geen reactie aangaat met de drank. Doordat het gas in de fles de lucht vervangt zal de drank zal niet oxideren en goed blijven van smaak.

Is argon gas gevaarlijk?

Voor zover bekend is argon gas niet gevaarlijk. Het komt van nature voor in de lucht en we ademen het continue in. Ook is het niet brandbaar, explosief of giftig bij inademing. Bovendien is argon gas is kleurloos, geurloos en smaakloos. Voor zover bekend heeft argon geen schadelijk effect op de omgeving, planten of dieren. Het gas wordt veel gebruikt als beschermgas omdat het chemisch inert is wat betekent dat het zich nergens aan bind.

Door de eigenschappen van argon is het een perfecte smaakbeschermer voor wijn, whisky, cognac, rum en andere sterke dranken.

Website van Fineyard Fresh: www.vineyardfresh.com

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “VineyardFresh: houdt wijn en sterke drank vers” te beoordelen

Winkelmand is leeg
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security